donderdag 21 september 2017

Bonte avond!




Eindelijk was de langverwachte bonte avond daar! Iedereen gaf het beste van zichzelf. Het was genieten van begin tot eind. Er kwam dans, toneel en zoveel meer aan bod. Topavond!


 

 










 

9 opmerkingen:

  1. Altijd leuk om te zien wat jullie daar uitspookten...Verlang al om de verhalen te horen straks...groetjes,
    Valerie,mama van Marcel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zalige foto's!!! We zitten hier allemaal op hete kolen hoor. We verlangen om jullie vanmiddag terug te zien. Geniet nog van de laatste uurtjes in Durbuy. Veilige reis terug. Tot straks. Groetjes, Helga

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Party animal justine! Vraag me af van wie ze dat mee heeft?? Veilige terugreis allemaal en tot straks. Groetjes, kathy.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo te zien hadden jullie een topavond. Ik kijk er al naar uit om de verhalen te horen. Tot straks, groetjes mama van Ayden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Juffen, jullie bezorgden hen een super leuke week! Dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat deden we met veel plezier. Ze gaven er een lap op! Nu even uitrusten!

      Verwijderen
  6. Het was n super weekje voor xanthe!! Veel te vlug voorbij!! Kwam terug met n.heleboel leuke verhalen, n pak mega goede herinneringen!! Super bedankt!! Hier halen ze hun hartje nog vele jaren nadien weer meer dan op!! Juffen en begeleiders allerhande n.heeeeel dikke merci om dit aan onze kindjes te geven. Chapeau!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. de tofste avond van allemaal een moment om nooit meer te vergeten.

    groetjes Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Bedankt juffen en begeleiders voor de onvergetelijke week die jullie onze kinderen bezorgden . De vele foto's bieden ons maar een klein blikje op het hele gebeuren! We kijken al uit naar de spaghettiavond ...

    BeantwoordenVerwijderen