donderdag 19 september 2013

Hare Krishna

Na een busritje kwamen we aan op het kasteel van de Hare Krishna. Wat een bijzondere ervaring!
We werden ontvangen door een sympathieke bekende Vlaming. Luk Alloo interviewde ons geheel onverwachts. Hij stelde ons volgende vragen: "Wie zijn jullie? En wat komen jullie hier doen? Maar vooral wat weten jullie over de Hare Krishna?" In de nabije toekomst zullen we naar alle waarschijnlijkheid verschijnen in het nieuw programma van Luk Alloo op VTM. Wij zijn alvast benieuwd!

Bij binnenkomst in het kasteel werden we ontvangen door een West-Vlaming die zich ondertussen bekeerd heeft tot dit geloof. We kregen een filmpje te zien over de geschiedenis en het dagelijkse leven van de volgelingen van Hare Krishna. Op het einde mochten we zelf ook enkele mantra's meezingen.

Hare hare,
Hare Krishna
Krishna Krishna
Hare hare
...


5 opmerkingen:

  1. Hallo, Hallo, een opname voor een nieuw programma met Luk Alloo !!! Dat gaan we niet mogen missen hé ? Jullie spannende week, waar jullie zo naar uitkeken zit er bijna op. Geniet vandaag nog maar eens van elkaars aanwezigheid en dolle fratsen. Dank aan de juffen en begeleiders die zo goed zorg droegen voor onze kids.
    Een behouden thuiskomst en tot ...16:20 uur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De BZ's van Marke worden nu toch wel echte BV's!

    De fotografe van dienst heeft deze week wel héél mooie sfeerbeelden gemaakt van jullie weekje in Durbuy! Pluim van mij! Vast en zeker zien we nog meer! Ik kijk er ook al weer naar uit!



    BeantwoordenVerwijderen
  3. echt super intressant en eens leuk om mee te maken.
    Ja dat hebben wij dan ook al eens gezien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vond het super tof .
    Zeker met luk alloo die we zijn tegengekomen
    We gaan de documentaire hare Krishna zeker niet mogen missen he

    BeantwoordenVerwijderen